Karoline signert for to nye år – Tertnes

Karoline signert for to nye år

Vi er glade for å kunne melde at Karoline Fantoft nå har signert ny avtale for Tertnes.

Bakspilleren med fortid i Bjarg, Gneist og Fana, har spilt for Tertnes siden januar 2018. Hun har markert seg som en solid forsvarsspiller, og er spesielt sterk i duellspillet. I tillegg til å spille håndball er Karoline student på NHH. Hun har nå signert en toårsavtale med Tertnes, og vi er veldig glade for å ha Karoline med videre.

Karoline sier selv:
– Jeg er veldig glad for å signere ny kontrakt med Tertnes. Spillergruppen er fantastisk, vi er en sammensveiset gjeng og har et flott utviklingsmiljø. Jeg trives veldig godt, og ser fram til å fortsette utviklingen min under Tore i Tertnes og ta nye steg videre.

Tore Johannessen er glad for å ha Karoline fortsatt med i stallen:
– Karoline er veldig flink i treningsarbeidet sitt, og det lønner seg alltid. Hun kan bli en viktig brikke, spesielt i forsvarsarbeidet vårt videre.