Fortsatt sluttspillspenning – Tertnes

Fortsatt sluttspillspenning

Lørdag er Tertnesjentene klare for ny semifinalekamp mot Storhamar. Første kamp ble spilt på Hamar på onsdag, og siden det da ble et knepent tomålstap (25-23), er vi avhengige av å vinne på lørdag.

Trener Tore Johannessen sier dette om kampen:

– Først av alt gleder vi oss veldig, og vi har mye å revansjere fra den første semifinalen. Kampen på Hamar ble skjemmet av rekordmange tekniske feil fra vår side, og vi har brukt dagene etterpå til å analysere hvorfor dette skjer, og hvordan vi skal unngå at det skjer det igjen. Vi vet vi har mye å gå på og har stor tro på at vi kan vinne på lørdag. Selv om vi allerede har oppnådd sesongens målsetting om medalje, vil det å nå sluttspillfinalen være veldig motiverende å ta med seg i arbeidet inn mot neste sesong. Vi håper derfor på mye folk på tribunen som kan bidra til stor stemning og støtte, dette betyr mye for jentene.

Den andre semifinalen er allerede avgjort av Vipers. Larvik stiller med et lag med en blanding av spillere fra samarbeidsklubb og eget rekruttlag, og den første kampen i Kristiansand endte med 30(!)-målsseier til hjemmelaget. Kamp nr. 2, som spilles i Larvik i kveld, blir kun som et pliktløp å regne for Vipers.

Forøvrig spilles semifinalen som best av tre kamper, og vinner vi kamp nr 2 i Fana Arena, blir det en tredje kamp førstkommende tirsdag for å avgjøre hvilket lag som går videre til finalen. Denne kampen spilles på Hamar. Kampstart i Fana Arena er kl. 18:15. Billetten kjøper du på Ticketco på forhånd, eller i døren.

Start lørdagskvelden med revansjelystne Tertnesjenter – vi lover full tenning og innsats til siste sekund!

Foto: John Vint