Så langt, men ikke lenger – Tertnes

Så langt, men ikke lenger

Så ble det bråstopp, og finaledrømmen brast! For dessverre ble det stortap mot Storhamar i den tredje og avgjørende semifinalen i sluttspillet.

Etter å ha spilt en god og jevn 1. omgang, hadde vi fortsatt stor tro på at vi kunne vinne selv om vi lå under med 15-13 til pause. Men istedet fikk vi flere utvisninger i starten på 2. omgang, noe som Storhamar utnyttet og dro umiddelbart i fra. Når det så sto 25-15 halvveis ut i omgangen, var det i realiteten kjørt, og vi måtte innse at det ikke ble den semifinalen vi ønsket oss. Resultatet ble til slutt 33-22 til hjemmelaget.

Litt tungt å svelge, dette, men når vi får summet oss litt, skal vi glede oss over en flott sesong med mange gode prestasjoner og store øyeblikk med Tertnesjentene.

For mer utfyllende kampreferat se:
BA
BT (abonnement)

KAMPFAKTA
Storhamar – Tertnes 33-22 (15-13)
3. semifinale sluttspill, Hamar. 1012 tilskuere. Dommere: Magnus Nygren, Andreas Borge.

Tertnes: Marie Davidsen, Josefine Lien – Benedicte Frøland Nesdal 1, Kjerstin Boge Solås 5, Julie Lygren 2, Mina Mjærum, Katarina Viktoria Bjørnskau Berens 2, Hermine Motzfeldt Auberg, Madeleine Hilby 2, Rikke Larsen Øyerhamn, Vilde Ingeborg Johansen 1, Karoline Fantoft 4 (3 str.), Kristin Nørstebø 2, Tina Abdulla 2, Bodil Sørheim, Thea Stankiewicz 1.

Toppscorer Storhamar: Betina Riegelhuth 9.
Utvisninger: Storhamar 5×2 minutter, Tertnes 4×2.
Storhamar vinner 2-1 i kamper.

Foto: John Vint