Birgitte gjør comeback i Tertnes-drakten – Tertnes

Birgitte gjør comeback i Tertnes-drakten

Vi er veldig glade for å kunne fortelle at bakspiller Birgitte Karlsen Hagen igjen blir Tertnes-spiller!

Birgitte, som opprinnelig kommer fra Fyllingen, kom til Tertnes fra Fana i 2013. Hun ble en av våre viktigste og etterhvert mestscorende spillere, og hun spilte i klubben frem til sommeren 2017 da hun takket ja til tilbud fra danske Silkeborg-Voel. Der ble hun på nytt lagvenninne med en annen tidligere Tertnes-spiller, Stine Skogrand. Imidlertid var Birgitte uheldig og røk korsbåndet allerede den første sesongen i Danmark, og har vært under opptrening siden den tid. Men nå har hun signert en 2-årsavtale med Tertnes, og er igjen klar for å ikle seg den blå Tertnes-drakten og returnere til Haukelandshallen.

Birgitte sier selv:
– Jeg gleder meg masse til å komme i gang med både trening og kamper med Tertnes etter en lang periode med skade og opptrening. Tertnes har mange gode spillere og et godt trenerteam, og jeg gleder meg til å spille for de blå igjen!

Tore Johannessen sier dette om signeringen:
– Etter en lang skadeperiode er Birgitte endelig på vei tilbake på banen. Hennes kvaliteter i duellspillet og gjennombruddskraft vil passe fint inn i vår spillestil. Vi er glade for å ha Birgitte tilbake i Tertnes!