Thea fra Fyllingen klar for Tertnes – Tertnes

Thea fra Fyllingen klar for Tertnes

Da er det klart at enda en lokal ungjente har signert for Tertnes. Etter at Fyllingen-spilleren Thea Skarstein Storeng har trent fast med Tertnesjentene det siste året, tar Thea nå steget over til blåtrøyene for fullt og hun har signert en 3-årsavtale med klubben.

Som ledd i partnerklubbsamarbeidet mellom Tertnes og Fyllingen har Thea vært fast inventar på Tertnes-treningene et par ganger i uken den siste sesongen. Thea har faktisk allerede debutert for Tertnes, da hun i Hermine Aubergs skadefravær i januar spilte bortekampen mot Rælingen, samt hjemmekampen mot Fana.

Den venstrehendte bakspilleren som fyller 18 år i august, går til daglig på toppidrettslinjen på Tertnes videregående skole. Hun er en spiller for fremtiden og vi gleder oss til å følge utviklingen hennes videre.

Thea sier selv:
– Jeg gleder meg veldig til å trene med Tertnes og å ha Tore som trener. Det blir gøy og spennende å ta steget opp i eliteserien. Treningene og erfaringene jeg har hatt med Tertnes fra forrige sesong har bare vært positive. Jeg trives godt med spillergruppen, og gleder meg til neste sesong.

Dette sier Tore Johannessen om signeringen:
– I vårt gode samarbeid med Fyllingen har Thea trent med oss to økter pr uke denne sesongen. Vi ser nå frem til at hun tar steget over, og det blir spennende å se henne på nytt nivå. Thea har stort potensiale, som vi sammen skal utvikle videre. Hun har gode kvaliteter i sitt forsvarsspill, samt en god skuddarm og fint blikk for spillet.