Samlingsuke for landslagene – Tertnes

Samlingsuke for landslagene

Det er nå en aktiv periode for landslagene på damesiden, og i den forbindelse er det flere av Tertnesjentene som er i aksjon.

Rekruttlandslaget (LKR) 24.-31. mai
I helgen har rekruttlandslaget vært såkalt utøverapparat under det årlige Topphåndballseminaret i Sandefjord. Nå går turen videre med treninger og kamp mot Islands rekruttlandslag i Nadderud Arena. Kampen spilles som forkamp til Norges A-landslagskamp mot Sverige. Fra Tertnes er Vilde Ingeborg Johansen, Marie Davidsen, Tina Abdulla og Kjerstin Boge Solås med.

Juniorjentene (LK00) 27. mai-3. juni
Juniorjentene er samlet til treninger i Skien denne uken, og fra Tertnes er Rikke Larsen Øyerhamn tatt ut, i tillegg til de to Tertnes-nykommerne Eva Erdal Moen og Henrikke Kjølholdt. Sommerens store mål er EM i Györ (Ungarn) i juli, men innen mesterskapsuttaket er klart, blir det ny samling i juni. Tidligere Tertnes-spiller Sissel Nygård Pedersen er trener for dette laget.

I tillegg har Tore Johannessen samling hele uken med U-jentene (LK02) som han har treneransvaret for. LK02 skal spille EM i Celje (Slovenia) i august.

Vi ønsker de alle lykke til med samlingene!