Sommeravslutning og avskjed – Tertnes

Sommeravslutning og avskjed

Onsdag kveld var det sommeravslutning for Tertnes-gjengen, med frivillige, spillere, trenere, styret og andre støttespillere.

Tradisjonen tro var vi samlet på klubbhuset på Tertnes, og med deilig mat fra søtt+salt, samt Lerøy, ble det en hyggelig samling for mange av de som på ulike måter bidrar for klubben. Dugnadsgjengen ble gjort ekstra stas på, og nye spillere ble presentert.

En sånn anledning har også litt vemod over seg, i det vi takker av spillerne som gir seg i klubben. Årets samling var intet unntak, og i år tok vi farvel med følgende seks spillere:

Nr. 2 Bodil Sørheim – kom fra TIF Viking i 2013
Nr. 5 Julie Lygren – kom fra TIF Viking i 2013
Nr. 7 Vilde Ingeborg Johansen – kom fra Larvik HK i 2017
Nr. 8 Mina Mjærum – kom fra Malaga i 2016
Nr. 11 Kjerstin Boge Solås – kom fra Førde Handball i 2015
Nr. 12 Marie Davidsen – kom fra TIF Viking i 2012

Deres bidrag for klubben har vært betydelig, både på banen, i spillergruppen og ellers for Tertnes. De har alle representert klubben i ulike sammenhenger, noe de har gjort på en forbilledlig måte, blant annet på besøk ute i lokale klubber og på dugnad, samt ifm. aktivitet i sosiale medier. I en liten klubb som vår er disse bidragene helt avgjørende, ved siden av hovedoppgaven som håndballspillere. Da er det av stor betydning at en har spillertyper som går foran og er med og skape gode holdninger i spillergruppen, og alle jentene som nå reiser videre, har bidratt på denne måten. De er rett og slett gode eksempler på verdiene Tertnesjentene står for: Lekenhet, modighet og vinnervilje!

Takk for det dere har gitt klubben, som mennesker og som håndballspillere; dere har alle satt spor etter dere! 💙