Eli Skogstrand banens beste i SOC-finalen – Tertnes

Eli Skogstrand banens beste i SOC-finalen

Fire unge Tertnesjenter har i helgen notert seg for tre nye landskamper. Rikke Øyerhamn, i tillegg til de tre ferske Tertnes-spillerne Henrikke Kjølholdt, Eva Erdal Moen og Eli Skogstrand, deltok sammen med juniorlandslaget i Scandinavian Open Championship (SOC) på Hamar, og det gjorde de på en utmerket måte. Og i finalen mot Danmark sto Eli en så god kamp i mål at hun helt fortjent ble kåret til banens beste!

Juniorjentene gikk ubeseiret gjennom helgens tre kamper – her er resultatene:

Norge-Romania 33-22 (Henrikke Kjølholdt 3 mål, Rikke Øyerhamn 2 mål, Eva Erdal Moen 1 mål)
Norge-Sverige 37-28 (Eva Erdal Moen 5 mål, Rikke Øyerhamn 2 mål, Henrikke Kjølholdt 1 mål, Eli Skogstrand 1 mål)
Norge-Danmark 25-22 (Eva Erdal Moen 6 mål, Henrikke Kjølholdt 2 mål, Rikke Larsen Øyerhamn 1 mål)

Turneringen var siste gjennomkjøring før laget skal delta i EM i Ungarn fra 11. juli, og alle de fire Tertnesjentene er allerede tatt ut til mesterskapet. Vi gleder oss til å følge de videre i sommer, og gjennom mesterskapet vil jentene oppdatere oss på instastory.