Ny landslagsspiller klar for Tertnes – Tertnes

Ny landslagsspiller klar for Tertnes

Med signeringen av Kaja Horst Haugseng har vi nå hele fem juniorlandslagsspillere i Tertnes kommende sesong, og overgangen til linjespilleren med fortid i Nærbø og Sola, gjør at spillerstallen dermed er komplett.

17-åringen Kaja (født i 2001) har hatt god utvikling de siste sesongene, og etter å ha debutert med flagget på brystet på ungdomslandslagsnivå, har hun det siste året tatt steget opp på juniorlandslaget som består av jenter født i 2000 og 2001. Seinest i helgen kunne hun notere seg for nye landskamper da hun sammen med laget vant Scandinavian Open Championship, blant annet sammen med fire andre Tertnesjenter. Og samme dag som Kaja signerer for Tertnes, kommer uttaket til junior-EM som bekrefter at Kaja er blant de utvalgte til årets mesterskap!

Kaja forteller om seg selv:
– Jeg kommer fra Nærbø hvor jeg har bodd siden jeg ble født. Jeg spilte håndball i Nærbø helt til forrige sesong da jeg valgte å melde overgang til Sola. Nå har jeg skrevet kontrakt med Tertnes fordi jeg har stor interesse for klubben og det virker som en bra klubb der unge spilleres utvikling er i fokus. Jeg flytter nå hjemmefra, noe som blir spennende og som jeg gleder meg masse til! Laget virker som en fin gruppe med godt samhold og jeg gleder meg til å begynne og spille med Tertnesjentene.

Tore Johannessen sier om det som blir årets siste signering:
– Kaja er en injespiller med stort potensiale. Hun har egenskaper som er viktig for en spiller på denne posisjonen; fysisk sterk, flink til å skaffe seg rom og med et godt mottak. Vi ser frem til å bidra til hennes utvikling videre.

Vi ønsker Kaja hjertelig velkommen til Bergen og til Tertnesjentene – det blir spennende å følge henne fremover!