Fornyet avtale med Idrettsmedisinsk Avdeling – Tertnes

Fornyet avtale med Idrettsmedisinsk Avdeling

Foran sesongen 2017-18 inngikk vi samarbeid med Idrettsmedisinsk Avdeling. Nå er avtalen med klinikken som holder til på Brann Stadion, fornyet med 2 år, noe vi i Tertnes er veldig fornøyde med.

Idrettsmedisinsk Avdeling har spesialkompetanse på idrettsskader og tilbyr idrettslege, fysioterapeuter/manuellterapeuter, samt muskelterapi. På klinikken jobbes det tverrfaglig med behandling av skader, sykdom og rehabilitering etter skader, og Tertnesjentene føler seg alltid godt ivaretatt hos Idrettsmedisinsk Avdeling.

Kjersti Opheim Moldenes sier om den nye avtalen:
– Idrettsmedisinsk Avdeling er svært glad for å kunne fortsette det gode samarbeidet med Tertnes Håndball Elite. For oss er dette en viktig avtale da vi ser stor verdi i å få yte medisinske tjenester til toppidretten i Bergen. Våre behandlere har spesialkompetanse på idrettsskader og vi skal sørge for at spillerne får optimal oppfølging ved skade og sykdom. I tillegg til våre fysioterapeuter og idrettslege består teamet vårt av muskelterapeut som gir massasje ved stiv og spent muskulatur. Vi ønsker Tertnes lykke til med forberedelser til en ny og spennende sesong, og vi står klare til å hjelpe!

Idrettsmedisinsk Avdeling har en Idrettsmedisinsk Legevakt som betjenes via vakttelefon. Ved skade kan du ta kontakt på telefon 09113 alle dager i tidsrommet kl. 08:00 til kl. 22:00.