God start for juniorjentene – Tertnes

God start for juniorjentene

Det norske juniorlandslaget, med fem Tertnesjenter på laget, har fått en god start på europamesterskapet. Med seier i begge de to første kampene, topper de norske juniorjentene gruppe D, og den siste gruppespillkampen blir som gruppefinale å regne, når de møter Romania som også har vunnet sine to første kamper.

Norge-Sverige 33-16
For Norge: Christine Alver (Fana) 9, Live Rushfeldt Deila (Fredrikstad) 5, Henrikke Kjølholdt (Tertnes) 4, Rikke Øyerhamn (Tertnes) 4, Kaja Haugseng (Tertnes) 2, Ane Cecilie Høgseth (Aker) 2, Tuva Ulsaker Høve (Byåsen) 2, Martine Svendsberget (Aker) 2, Marthe Juuhl Svensson (Rælingen) 2, Lorin Sendin (Oppsal) 1, Eva Erdal Moen (Tertnes), Eli Skogstrand (Tertnes), Marie Rokkones Hansen (Byåsen), Emma Holtet (Rælingen), Benedikte Kalstad Hernes (Fyllingen), Hanne Ramsøskar Sagvold (Byåsen).

Portugal-Norge 27-30
For Norge: Eva Erdal Moen (Tertnes) 4, Marie Rokkones Hansen (Byåsen) 4, Ane Cecilie Høgseth (Aker) 4, Tuva Ulsaker Høve (Byåsen) 4, Christine Alver (Fana) 3, Live Rushfeldt Deila (Fredrikstad) 3, Rikke Øyerhamn (Tertnes) 2, Kaja Haugseng (Tertnes) 2, Lorin Sendin (Oppsal) 2, Martine Svendsberget (Aker) 1, Marthe Juuhl Svensson (Rælingen) 1, Henrikke Kjølholdt (Tertnes), Eli Skogstrand (Tertnes), Emma Holtet (Rælingen), Benedikte Kalstad Hernes (Fyllingen), Hanne Ramsøskar Sagvold (Byåsen).

I kampen mot Portugal ble vår nye kkeper, Eli Smørgrav Skogstrand, kåret til banens beste!

Kampen mot Romania spilles på søndag. Mesterskapet avvikles i den ungarske byen Gyôr, i Audi Arena som er hjemmebanen til storlaget Győri Audi ETO KC (Gyõr).

Foto: NHF/Svein André Svendsen