Før kampen: Åttendelsfinale i NM – Tertnes

Før kampen: Åttendelsfinale i NM

Onsdag tar vi i mot Rælingen i åttendelsfinalen (4. runde) i NM. Rælingen spiller nå i 1. divisjon, etter at laget rykket ned fra eliteserien sist sesong. For Tertnesjentene er dette et lag å ta på alvor, men vi er klare favoritter, og vi mener selv at dette er en kamp vi skal vinne.

I likhet med Tertnes stiller også Rælingen med lag i årets junior-NM (J20), og mens Tertnes først skal spille sin kvartfinale 27. oktober, kvalifiserte Rælingens J20-lag seg til semifinalen etter å ha slått ut Fredrikstad i kvartfinalen.

Kampstart i Haukelandshallen er kl. 17:30. Kampen streames på BA/Direktesport med sendestart kl. 17:30.

Alle kampene i 4. runde spilles samme kveld med følgende kampoppsett:

Tertnes – Rælingen
Oppsal – Storhamar
Follo – Fredrikstad
Tromsø – Vipers
Fjellhammer – Sola
Aker – Flint
Molde – Grane
Fana – Byåsen