Nattåpent med tema idrett og søvn – Tertnes

Nattåpent med tema idrett og søvn

I samarbeid med Svane og Møbelringen blir det nattåpent på Møbelringen Åsane på torsdag 10. oktober kl. 20:00-22:00. Tema er idrett og søvn, og søvnekspert er hentet inn for å snakke om viktigheten av god søvnkvalitet og restitusjon når en skal prestere som idrettsutøver. Spillere og trenere fra Tertnes vil være tilstede på arrangementet, men husk at god søvnkvalitet er viktig for alle, ikke bare toppidrettsutøvere.

I den forbindelse vil det bli knalltilbud på Svane senger, med opptil 50% rabatt på noen av Svanes beste senger. Dette er med andre ord en sjelden mulighet til å kunne skaffe deg drømmesengen til spesialpris, og du vil få gode råd og hjelp til å finne akkurat den sengen som passer til deg!

I løpet av arrangementet vil det også bli trekning av vinner av en Svane IntelliGel seng med verdi kr 32 999. Denne sengen kan en vinne ved å laste ned Tertnes-appen (Tertnes Håndball) og registrere seg ved å opprette profil innen 9. oktober. Ønsker du flere lodd i trekningen kan du gjøre følgende:

  • Laster du ned, registrerer deg med profil og kjøper kampbillett til Tertnes-Storhamar onsdag 9. oktober kl. 18:00, får du ett ekstra lodd i trekningen (billettsalget stenger kl. 18:30).
  • Laster du ned, registrerer deg og kjøper sesongkort via appen innen 9. oktober, får du fem ekstra lodd i trekningen.

I tillegg vil det i forbindelse med hjemmekampen mot Storhamar være mulig å vinne en Svane seng gjennom publikumskonkurransen i pausen. Så her er det bare å møte opp og delta i konkurransen, – kanskje blir du den heldige vinneren! 🙂