Langtur for Tertnesjentene – Tertnes

Langtur for Tertnesjentene

Vi er inne i en hektisk uke for Tertnesjentene. I dag satte jentene kursen østover, til Fredrikstad som venter i ny kamp i REMA 1000-ligaen. Det er ingen tvil om at 2 poeng er målet i dag, men vi vet også at vi møter et sterkt Fredrikstad-lag som så langt har 5 poeng, ett mindre enn Tertnes.

Kampen vises på BA/Direktesport kl. 18:30 (sendestart 10 minutter før).

Deretter går ferden videre til Romania torsdag morgen. Vi skal spille dobbel bortekamp i EHF-cupen (europacup), og møter SCM Craiova både lørdag og søndag. Craiova er laget Vipers tapte knepent mot i EHF-finalen sesongen 2017/18. Selv om det har vært noen endringer i laget siden den gang, er det med andre ord en voksen oppgave som venter Tertnesjentene i Romania. Men vi håper på en god opplevelse og at vi viser oss fra vår beste side, så får vi se hva resultatet blir. Uansett tar vi med oss erfaringen det er å spille denne type kamper i uvante omgivelser. Mens vi hadde walkover i første runde, møtte Craiova det italienske laget Jomi Salerno. Det ble to tilsynelatende enkle seire for Craiova, med hhv. 9 og 11 mål, men vi håper og tror at Tertnesjentene kan bite bedre fra seg.

Kampene i Craiova har tidligere blitt streamet via SCM Craiovas facebookside, men vi vil formidle informasjon om dette på vår facebookside så snart vi har fått dette bekreftet.