Mot Storhamar også i e-cupen – Tertnes

Mot Storhamar også i e-cupen

Etter EHF-cup trekningen i dag, er det klart at vi møter Storhamar i den 3. kvalifiseringsrunden til gruppespillet som starter etter nyttår. Etter den gode oppevelsen i Romania sist helg, var det forventninger blant spillerne om å få møte et nytt europeisk lag, og ta med seg erfaringen og opplevelsen rundt denne typer kamper. Men denne gangen blir det altså en «svipptur» til Hamar.

Tore Johannessen sier dette om trekningen:

Når vi er med i europacupen, er det naturlig nok med ønske om å møte lag vi ellers ikke spiller mot i den hjemlige serien, så sånn sett var ikke dette en optimal trekning for oss. Men med tanke på muligheten for å kunne ta seg videre til gruppespillet, kunne det blitt langt verre motstandere enn Storhamar, som f. eks. noen av de ungarske, russiske og danske lagene.

Vi har allerede spilt en kamp mot Storhamar denne høsten, nærmere bestemt i hjemmekamp 9. oktober, da vi tapte med 2 mål etter å ha gitt fra oss overtaket vi hadde gjennom den første omgangen. Et nytt møte får vi så i kvartfinalen i NM allerede i morgen, onsdag 23. oktober, på bortebane i Boligpartner Arena. Og nå får vi altså to nye kamper mot hamarsingene på kort tid. Slik trekningen ble, har vi hjemmekamp først, og uten at det ennå er bekreftet, tyder mye på at vår hjemmekamp spilles i Haukelandshallen søndag 10. november. Men endelig bekreftelse på dette vil komme om kort tid. Returoppgjøret går på Hamar helgen etter, lørdag 16. eller søndag 17. november.

Her er oversikt over hele trekningen med oppgjørene som skal avgjøre hvilke 12 lag som går videre til gruppespillet. En ser at det blir flere møter mellom klubber fra samme nasjon: