Jenter 20 i NM kvartfinale – Tertnes

Jenter 20 i NM kvartfinale

Søndag er det klart for kvartfinale i NM jenter 20. I år stiller Tertnes og Fyllingen med samarbeidslag, bestående av åtte Tertnes-spillere og syv Fyllingen-spillere, og i innledende runde i september gikk laget seirende ut av alle sine tre kamper. Motstander i kvartfinalen er Fjellhammer som laget også møtte i den innledende runden; den gang vant Tertnes med fire mål.

Laget ledes av de to klubbenes trenere, Tertnes-trener Tore Johannessen og Fyllingen-trener Chriss Robert, og sistnevnte sier dette om forventningene til kampen:

Vi gleder oss til kvartfinale mot Fjellhammer. Vi møtte de i innledende kamper også, og hadde bra taket på de da. Vi håper vi kan fortsette i det sporet, og tror vi skal ha et godt nok lag til å vinne på hjemmebane også. Vi tror på avansement, og skal trykke skikkelig til for å oppnå det!

Kampen spilles i Framohallen søndag 27. oktober kl. 17:00. Vinneren møter Rælingen som allerede er kvalifisert til semifinalen.