Juniorjentene til NM-semifinale – Tertnes

Juniorjentene til NM-semifinale

Det ble storseier for Tertnes J20 i kvartfinalen mot Fjellhammer sist søndag.

Det var store forhåpninger til at jentene skulle kunne avansere til semifinalen, og laget, som gjennom partnerklubbsamarbeid består av åtte Tertnes-spillere og syv Fyllingen-spillere, skuffet ikke.

Riktignok var en ikke helt fornøyd med hva laget presterte i første halvdel av kampen mot Fjellhammer. I lagets fellestrening fredag og inn mot kampen søndag hadde en hatt spesielt fokus på forsvarsspillet. Likevel slapp en inn altfor mange enkle mål og stillingen ved pause var 22-15. Men i 2. omgang bedret dette seg, og Tore Johannessen sier:

Etter pause fikk vi justert på posisjoner og samhandling. Laget sto tettere og bedre sammen, i tillegg ble det bedre struktur på angrepsspillet.

Dermed dro Tertnes i fra, og det endte til slutt med en komfortabel 45-22 seier over Fjellhammer. Nå venter Rælingen i semifinalen, det siste hinderet før en evt. finale i Oslo Spektrum 29. desember. Det er allerede avgjort at semifinalen spilles på bortebane, men endelig kampdato er ennå ikke fastsatt.