3 nye år med Sparebanken Vest – Tertnes

3 nye år med Sparebanken Vest

Vi er stolte og glade for at en ny 3-årsavtale med Sparebanken Vest er på plass, og banken med lange tradisjoner på Vestlandet er nå vår største samarbeidspartner.

Sparebanken Vest har vært en trygg og solid støttespiller for Tertnes i mange år, og vi er veldig glade for forlengelsen av samarbeidsavtalen. For at vi skal kunne klare å holde håndballtalentene i byen lengst mulig og legge til rette for videreutvikling av disse, trenger vi Sparebanken Vest og andre sterke støttespillere i næringslivet. Vi håper at signeringen av en ny avtale med banken gir signal om at Tertnes er en klubb det er verdt å satse på, også for andre potensielle samarbeidspartnere.

Markedsrådgiver i Sparebanken Vest, Janne Havneraas, sier følgende:

Bakgrunnen for avtalen var at vi ønsket å ha et større engasjement innenfor håndball og ikke bare fotball. Vi er glade for å ha vært en viktig støttespiller for Tertnes Håndball Elite gjennom mange år. Det har på mange måter vært en krevende tid for klubben med tanke på økonomiske ressurser og således sportslig handlingsrom, men vi er imponerte over hva Tore og jentene har fått til av sportslig suksess gjennom mange år. Nye spillere har kommet til hvert år, og laget fortsetter å kjempe om medaljer år etter år. Vi er glade for at vi som god støttespiller har fått lov til å være med på denne reisen og gleder oss til fortsettelsen.