J20 NM semifinale – Tertnes

J20 NM semifinale

Snart kampstart i semifinalen mot Rælingen i Marikollhallen, og trenerteamet melder om en toppmotivert gjeng som ønsker seg en finaleplass i romjulen:

Etter en god prestasjon mot Fjellhammer i kvartfinalen, føler vi oss mer samspilte og klare for Rælingen. Rælingen vant over Fredrikstad i sin kvartfinale, noe som er en sterk prestasjon. Vi forventer et tent og motivert lag som ønsker å vise seg fra sin beste side på hjemmebane. Men vi er også veldig motiverte og godt forberedt, og ønsker å kjempe om muligheten for å spille i Oslo Spektrum i romjulen. Vi håper å ta enda noe steg i spillet vårt, og skal gjøre vårt for at finalen blir med Tertnes som et av lagene.

Kampstart er kl. 18:00, og kampen streames gjennom følgende link: https://arena.joymo.no/checkout/livestream/gnkThPdqBhVUedxRKFMP (NB: Uten kommentator.)