Revansjelystne Tertnesjenter – Tertnes

Revansjelystne Tertnesjenter

Søndag er Tertnesjentene klare for revansje mot Storhamar!

Lagene, som allerede har møtt hverandre to ganger denne høsten, hadde vel ikke sett for seg at de skulle spille mot hverandre også i europacupen, men slik ble det altså. I de to foregående kampene ble det først et knepent 2-målstap for Tertnes i Haukelandshallen, etter at lagene førte hver sin omgang. To uker senere var Storhamar overlegne da de avanserte til NM-semifinalen på bekostning av et slitent Tertnes-lag som spilte sin fjerde bortekamp på en uke. Men nå er det altså europacupen som gjelder, og Tertnesjentene får mulighet for revansje! Oppgjøret er del av den tredje kvalifiseringsrunden i EHF-cupen og den består av to kamper, først i Haukelandshallen på søndag, og så returoppgjøret på Hamar en uke senere. Vinneren sammenlagt etter disse kampene er kvalifisert for gruppespillet i EHF-cupen, med 6 kamper som skal spilles i januar og februar 2020. Så det er billetten til dette gruppespillet Tertnes og Storhamar skal kjempe om i de to kommende kampene, og det er mye som står på spill!

Vi trenger din støtte for et godt utgangspunkt for returoppgjøret – håper å se deg i hallen på søndag!