Follo i årets siste hjemmekamp – Tertnes

Follo i årets siste hjemmekamp

Gratis inngang – bestill din fribillett i appen vår

Det er klart for den aller siste hjemmekampen i 2019. Motstander er eliteserienykommer Follo, som fikk plassen i REMA 1000-ligaen da Larvik ble degradert etter fjorårssesongen. Så langt har det blitt 3 poeng til laget fra Akershus, nærmere bestemt seier mot Gjerpen og uavgjort mot Aker, og det ligger en viss forventning om at dette er et lag Tertnesjentene skal slå på hjemmebane. Men ingen kamper på dette nivået kan tas lett på, men med publikum i ryggen håper vi at onsdagens kamp kan være med på å gi godfølelsen vi trenger og ønsker oss, inn mot helgens avgjørende kvalifiseringskamp til EHF-cupen (europacup).

Nå inviterer vi alle til å hente ut gratisbillett til kampen mot Follo, og det gjøres via nedlasting av appen vår, Tertnes Håndball. Benytt derfor denne anledningen til å ta med venner og familie på Tertnes-kamp! I kiosken tilbys sushi, pølser og vafler, og på banen står Tertnesjentene klare for å underholde med leken og morsom håndball!

Bestill billetten din allerede nå, enten via App Store (https://apps.apple.com/am/app/tertnes-h%C3%A5ndball/id1463395037) eller Google Play (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alphaentrance.the).

Slik bruker du appen:
* Det er viktig at du registrerer deg ved å opprette din profil – gjør dette før du kommer i hallen. Det er altså ikke nok at appen lastes ned, du må også lage din profil.
* Dine kjøpte billetter (gjelder også gratisbilletter) finner du i Tertnes Håndball-appen under «Mine kjøp». Dette gjelder for alle som ikke har skrevet ut billetten eller fått den som PDF.
* Har du flere billetter som andre skal bruke? De kan sendes til dine venner enkelt via appen. Trykk på de tre prikkene til høyre for billettene og trykk «send billetter». Mottaker får da billetten(e) i sin Tertnes Håndball-app, under «Mine kjøp».