Kollaps og e-cup sorti – Tertnes

Kollaps og e-cup sorti

Europacup-eventyret er over for denne gang. I en kamp der alt går galt for oss, blir vi rett og slett knust av Storhamar.

Vi starter 1. omgang ganske bra. Riktignok får vi ikke uttelling på alle sjanser, men jentene jobber godt i forsvar, Eli står veldig bra i mål, og fremover spiller vi oss til endel gode muligheter. Imidlertid får Storhamar dra i fra mot slutten av omgangen, slik at stillingen ved pause er 14-7 til hjemmelaget.

Likevel går vi inn i 2. omgang med fortsatt tro på at vi kan snu kampbildet. Men det gode angrepsspillet vårt fra den siste tiden er helt fraværende. Storhamar på sin side lykkes med alt, og vi står ikke opp i duellene.

På 18 minutter i 2. omg. scorer vi kun 1 mål, mens Storhamar scorer 12, og det ender til slutt med 39-13 tap. Ikke så mye å trekke frem som positivt fra denne omgangen, men ros til Birgitte som står frem i siste delen.

Kort tid etter kampen er det vanskelig å forklare det som blir en total kollaps i 2. omgang, og nå er vi først og fremst veldig skuffet over det vi presterer i dag. Men også slike opplevelser gir lærdom, selv om det er liten trøst akkurat nå.

Men vær sikker – Tertnesjentene kommer tilbake!

Storhamar – Tertnes 39-13 (14-7), sammenlagt 65-44

EHF-cupen håndball kvinner søndag, 3. kvalifiseringsrunde 2. kamp

Mål Storhamar: Guro Nestaker 10, Emilie Hovden 6, Kristin Venn 5, Tonje Enkerud 5, Elise Skinnehaugen 4, Ellen Marie Folkvord 4, Maja Jacobsen 2, Maria Keiseras Haugen 2, Johanna Lombardo.

Tertnes: Birgitte Hagen 4, Madeleine Hilby 4, Katarina Viktoria Berens 2, Thea Stankiewicz, Karoline Fantoft, Kaja Haugseng.

Utvisninger: Storhamar ingen., Tertnes 3 x 2 min.