Tematreninger på Ågotnes – Tertnes

Tematreninger på Ågotnes

Nordre Fjell har mange ivrige håndballspillere, og i desember ønsket flere av lagene i klubben å benytte vårt tilbud om tematreninger. Fordelt på tre økter fikk jentene født i 2006-2009 besøk av Tertnes-spillere som gjennomførte treninger med ulike tema, som blant annet offensivt forsvar, samhandling bak- og kantspiller, pådrag, finter osv.

Selve tematreningene varer normalt halvannen time, men vi setter også av tid til «Lerøy mat&prat» som er en sosial samling etter trening, der Tertnes-spillerne spiser sammen med spillerne, med hyggelig prat, autografer og selfies. Etter treningene i Ågotneshallen ble det servert deilige fiskeburgere, og praten mellom Tertnesjentene og spillerne i Nordre Fjell gikk lett. I tillegg til t-skjorter og fiskemat fra Lerøy, fikk lagene billetter til valgfri kamp etter nyttår.

Spesielt de minste har nå fått nye forbilder

Bjørn Thomassen, leder Nordre Fjell Håndball

Det er ikke det første året Tertnesjentene besøker Nordre Fjell med tematreninger, og Bjørn Thomassen, leder for Nordre Fjell Håndball, sier følgende:

«Vi er godt fornøyde med tematreningene. Utbyttet er først og fremst at spillerne får se noen andre fjes etter en høst med oss faste trenere, og spesielt de minste har nå fått nye forbilder. Tertnes-spillerne er flinke til å trekke til side spillere og rette på individuelle feil. Til å ikke kjenne gruppene, er det et greit opplegg de kommer med, som tilpasses underveis. Vi kommer til å fortsette med tematreninger. Nå gleder spillerne våre seg til vi skal på kamp.»

Thea Skarstein-Storeng og Kaja Horst Haugseng fikk trene J2009
Fiskeburgerne gikk ned på høykant hos 2007/2008 jentene etter trening med Kristin Nørstebø