Håndballfest for hele Bergen – Tertnes

Håndballfest for hele Bergen

Årets kamp i Haukelandshallen kommer tidlig i 2020! Allerede søndag 5. januar blir det nytt lokaloppgjør mot Fana, og vi drømmer om å fylle hallen slik vi gjorde for knapt et år siden, da 2 610 elleville tilskuere farget hallen blå og rød og bidro til elektrisk stemning.

Vi ønsker oss selvsagt en skikkelig hjemmeseier, og vet godt at favorittstempelet hviler på Tertnesjentene. Men nabooppgjør som dette er det alltid knyttet stor spenning til, og vi oppfordrer tilhengere av begge klubber til å være med på å gjøre dette til en skikkelig håndballfest for hele Bergen!

Med forventninger om tilskuertall som sist, anbefaler vi alle om å kjøpe kampbilletten på forhånd, sånn at en slipper køen i billettluken, og i stedet kan gå direkte til billettkontroll i døren. Forhåndskjøp gjøres aller enklest via appen vår, Tertnes Håndball, som kan lastes ned fra Appstore og Google Play. Alternativt kan billett kjøpes via vårt digitale billettkontor: https://tertnes.woow.no/#!/match/buy/299

Ber om at alle med forhåndskjøpt billett har billettens QR-kode klar for scanning, uavhengig om du har billetten i appen, elektronisk på mail eller printet ut fra tilsendt mail.

Vi gleder oss veldig og ønsker velkommen til ny håndballfest i Haukelandshallen!

Foto: John Vint