Klart for ny fest – Tertnes

Klart for ny fest

Årets kamp nærmer seg med stormskritt! Søndag kl. 16:30 åpner vi dørene for ny håndballfest for hele Bergen, og vi merker at engasjementet er stadig økende. Billettsalget er godt i gang, og vi minner igjen om fordelen ved å kjøpe billettene på forhånd, da du slipper køen i billettluken, og istedet kan gå direkte til inngangen.

Det blir musikk, flagg, trommer og flammekastere, og kapasiteten i kioskene er doblet sånn at vi skal være klare til å ta i mot alle sultne tilskuere. Tertnes Håndball fyller busser med spillere fra aldersbestemte lag, og vi regner med at bybanepassasjerene søndag ettermiddag vil få selskap av rødkledte Fana-supportere. Vi håper på en spennende og vennskapelig fight både på og utenfor banen, men vi vil jo at Fana skal få merke at det er Tertnesjentene som er på hjemmebane! 🙂

Aller helst vil vi se deg i Haukelandshallen i morgen, men har du ikke mulighet, kan du følge kampen på BA Direktesport fra kl. 17:50.

Billetter kjøpes på Tertnes Håndball-appen, enten via App Store (https://apps.apple.com/am/app/tertnes-h%C3%A5ndball/id1463395037) eller Google Play (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alphaentrance.the).

Slik bruker du appen:
* Det er viktig at du registrerer deg ved å opprette din profil – gjør gjerne dette før du kommer i hallen, så sparer du tid der. Det er altså ikke nok at appen lastes ned, du må også lage din profil.
* Dine kjøpte billetter (gjelder også evt. fribilletter) finner du i Tertnes Håndball-appen under «Mine kjøp». Dette gjelder for alle som ikke har skrevet ut billetten eller fått den som PDF på mail.
* Har du flere billetter som andre skal bruke? De kan sendes til dine venner enkelt via appen. Trykk på de tre prikkene til høyre for billettene og trykk «send billetter». Mottaker får da billetten(e) i sin Tertnes Håndball-app, under «Mine kjøp».

Billetter kan også kjøpes på https://tertnes.woow.no/#!/match/detail/299.