Mot Gjerpen i ny bortekamp – Tertnes

Mot Gjerpen i ny bortekamp

Det har vært en god start på 2020 for Tertnesjentene. Vi startet med en knepen borteseier mot Sola 2. januar. Etter å ha lagt under med hele 8 mål i første omgang, kjempet vi oss inn igjen i kampen og vant til slutt 25-24. Deretter ble det 3-målsseier mot Fana i årets første hjemmekamp, foran 2 316 tilskuere på håndballfest i Haukelandshallen.

Etter halvannen ukes pause er det igjen kamp, og denne gangen setter vi kursen for Skien og det gamle storlaget Gjerpen. Etter 6 sesonger borte fra eliteserien, tok laget fra Telemark og Vestfold steget opp igjen i toppdivisjonen i 2016, og i de påfølgende sesongene har de stort sett havnet på nedre halvdel av tabellen. Også denne sesongen startet tøft for Gjerpen, men med skadde spillere tilbake på laget og en nyervervelse fra Slovenia spilleklar fra nyttår, startet 2020 på best mulig måte med seier over Follo.

Sist Tertnes og Gjerpen møttes, var i sesongåpningen tidlig i september, da det ble 10-målsseier (28-18). Med vesentlige endringer i Gjerpen-troppen siden den gang, er det vanskelig å si hvordan styrkeforholdet er pr i dag, men vi mener det bør være gode sjanser for 2 nye poeng til Tertnesjentene.

Kampen kan følges på BA/Direktesport, med sendestart kl. 17:50.