14-målsseier mot Gjerpen – Tertnes

14-målsseier mot Gjerpen

Det ender med overlegen seier 19-33 på bortebane mot Gjerpen i onsdagens REMA 1000-ligakamp i Skienshallen.

Det startet jevnt, og lagene fulgte hverandre gjennom store deler av 1. omgang, dog med Tertnes stort sett et mål foran. Men på stillingen 9-10 til Tertnes, dro jentene våre fra og kunne gå til pause med en 5-målsledelse (10-15).

Men i den grad det var noe tvil før pause; forskjellen mellom topp og bunn ble veldig tydelig i starten på 2. omgang. På 4 minutter scoret Tertnesjentene 5 mål, det tok 8 minutter før Gjerpen scoret og etter halvspilt 2. omgang hadde hjemmelaget kun klart å kvittere 2 ganger.

Tertnesjentene hadde full kontroll bakover og i angrep gjorde de stort sett som de ville. Alle utespillerne kom på scoringslisten, og det ble til og med 2 mål av keeper Eli Skogstrand i sluttminuttene.

Trener Tore Johannessen kommenterer kampen på denne måten:

Vi har jobbet med endel nye spill og momenter i angrep den siste tiden, og det ble litt mye av dette i starten på kampen. Vi behersker det ikke helt ennå, men det kan bli veldig bra etterhvert. Angrepsspillet forbedret seg betydelig da vi fikk økt tempoet, og defensivt var vi fornøyde med 6:0 forsvaret for første gang på veldig lenge.

Katarina ble kåret til vår beste spiller, og hun og Linn ble toppscorere med 5 mål hver.

Nå har de blåkledte en uke til å forberede seg til en ny storkamp i Haukelandshallen. Da kommer Vipers på besøk, og vi håper på en ny håndballfest med masse publikum og stor stemning!

GJERPEN – TERTNES 19-33 (10-15)

Josefine Gundersen Lien, Eli Smørgrav Skogstrand 2, Birgitte Karlsen Hagen 1, Thea Stankiewicz 1, Henrikke Hauge Kjølholdt 3, Benedicte Frøland Nesdal 3, Linn Gossé 5 (2), Madeleine Hilby 2, Karoline Fantoft 4 (2), Tina Abdulla 1, Eva Erdal Moen 2, Hermine Motzfeldt Auberg 3, Katarina Viktoria Bjørnskau Berens 5, Rikke Larsen Øyerhamn 1.