Tøff bortekamp – Tertnes

Tøff bortekamp

Onsdag er det duket for en ny tøff bortekamp når Tertnesjentene tar turen til Molde og møter «Håndballjentan».

Laget fra Romsdal som før sesongstart var spådd til å kjempe om medaljene i årets eliteserie, kan ikke sies å helt ha innfridd forventningene så langt. Dog ligger laget på 5. plass, 4 poeng fra Tertnes, og vil med hjemmeseier i Molde Arena krype opp i ryggen på Tertnesjentene.

Etter å ha startet 2020 med et nytt 2-målstap mot Aker, har det så blitt to overbevisende seire mot Oppsal og Follo for Molde. For Tertnes vil seier bety at en holder lagene bak på fortsatt armlengdes avstand; ved det motsatte vil en miste litt kontakten med Storhamar og Byåsen på plassene foran.

Men etter tapet mot Vipers sist uke, der Tertnesjentene følte at en ikke grep sjansen til å vise seg frem for de mange tilskuerne som hadde tatt turen til Haukelandshallen, er det en revansjelysten gjeng som setter seg på flyet til Molde onsdag formiddag.

Kampen kan følges på BA/Direktesport fra kl. 18:30 (sendestart 18:20).