Vil tukte trønderne – Tertnes

Vil tukte trønderne

Etter at 2020 startet med tre seire, har Tertnesjentene hatt mer motstand i de to siste kampene.

Hjemmeoppgjøret mot Vipers 22. januar var riktignok ikke å regne med blant kampene en forventer å vinne i løpet av sesongen, men spillerne hadde likevel ønsket å fremstå på en bedre måte enn de klarte denne gangen. Deretter kom det forsmedelige tapet mot Molde sist onsdag. Selv om vi var i føringen gjennom store deler av kampen, førte brente sjanser og unøyaktighet til at det endte med ettmålstap.

Men spillere og trenerteam er nå klare for å reise seg, og hva vil vel være bedre enn å gjøre det i hjemmekampen mot Byåsen på førstkommende onsdag! Det første oppgjøret mellom lagene ble spilt i Trondheim i høst; da endte det med 5-målstap i en kamp som ble avgjort det siste kvarteret, etter en rekke brente sjanser for Tertnes. Men med Byåsen på 3. plass, 4 poeng foran Tertnes, er kampen viktig for at Tertnesjentene skal kunne melde seg på i medaljekampen, og dagene frem mot onsdag vil derfor bli benyttet godt!

Tilsammen 3 793 tilskuere møtte opp på de to første kampene i 2020, og nå inviterer vi dere til en tredje storkamp på rad. Vi håper dere tar turen – Tertnesjentene trenger dere på tribunen!