Stem på Tertnes’ beste spiller – Tertnes

Stem på Tertnes’ beste spiller

Om du ikke allerede har lastet ned appen vår, bør du gjøre det i dag! I kveldens hjemmekamp mot Byåsen lanserer vi nemlig en ny funksjon – Stem på Beste spiller på Tertnes!

Ved å benytte appen og funksjonen Beste spiller, er du på denne måten med og påvirker hvem som blir kåret til vår BB. Stemmegivningen er gratis, og du kan stemme inntil to ganger. Stemmegivningen åpner ved kampstart.

Husk at du må være logget inn med profil for å kunne delta.

Forøvrig har det de siste ukene blitt gjort oppdateringer i appen, og vi anbefaler at en logger ut og inn igjen for optimal forbedring av funksjonene. Gjør det gjerne før en kommer til hallen, så er alt klart til bruk ved billettscanning og stemmegivning til Beste spiller.