Om du ikke allerede har lastet ned appen vår, bør du gjøre det nå! Med appen kan du nemlig være med og stemme frem Tertnes’ beste spiller i kampen mot Fredrikstad.

Ved å benytte appen og funksjonen Beste spiller, er du på denne måten med og påvirker hvem som blir kåret til vår BB. Stemmegivningen er gratis, og du kan stemme inntil to ganger. Stemmegivningen åpner ved kampstart.

Husk at du må være logget inn med profil for å kunne delta.

Forøvrig har det de siste ukene blitt gjort oppdateringer i appen, og vi anbefaler at en logger ut og inn igjen for optimal forbedring av funksjonene. Gjør det gjerne før en kommer til hallen, så er alt klart til bruk ved billettscanning og stemmegivning til Beste spiller.

(Ser du kampen på BA/Direktesport kan du også være med og stemme.)

I kampen mot Byåsen stemte publikum frem Eli Skogstrand som vår beste spiller, og hun fikk overrakt bestemannspremie fra Lerøy av supersupporter Marius Riis Andersen.