Endelig seier igjen – Tertnes

Endelig seier igjen

Med kun ett poeng som uttelling på de siste fire kampene, var det herlig med en skikkelig seier igjen!

Det var et heltent Tertnes-lag som gikk på banen i kampen mot Fredrikstad, og det var tydelig at spillerne ønsket å vise seg frem på best mulig måte. Bortelaget scoret det første målet, deretter overtok Tertnes kampen helt, og målene rant inn bak Fredrikstad-keeperen. I forsvar tettet Tertnesjentene igjen, og bakerst sto Eli Skogstrand og tok det meste som kom av skuddforsøk fra etterhvert frustrerte Fredrikstad-spillere. Ved pause sto det 19-6 til Tertnes.

Dessverre klarte ikke Tertnes å holde oppe trøkket på samme måte i 2. omgang. Det ble litt for mange tekniske feil, skuddbom og slurv, og dermed dårlig utnyttelse av mulighetene. Imidlertid er det positivt å se at en står godt i forsvar hele kampen gjennom.

Det ender til slutt med 27-16 seier. Ved hjelp av publikum ble Tertnes’ beste spiller kåret, og igjen mente flertallet at Eli Skogstrand var vår beste. Madeleine Hilby og Katarina Berens ble våre toppscorere med 5 mål hver.

Tertnes – Fredrikstad 28–17 (19–7)

Dommere: Eivind Holager og Håkon Aksdal

Utvisninger: 2 x 2 min. – Fredrikstad. 1 x 2 min. – Tertnes.

Toppscorer: Tertnes: Madeleine Hilby 5, Katarina Berens 5. Fredrikstad: Thale Deila 4.

Tertnes: Josefine Gundersen Lien, Birgitte Karlsen Hagen 1, Kristin Nørstebø, Thea Stankiewicz, Henrikke Kjølholdt 3, Benedicte Frøland Nesdal, Linn Gossé 3, Madeleine Hilby 5, Karoline Fantoft 3, Tina Abdulla 2, Eva Erdal Moen 1, Hermine Motzfeldt Auberg 4, Eli Smørgrav Skogstrand 1, Katarina Viktoria Bjørnskau Berens 5, Rikke Larsen Øyerhamn, Kaja Horst Haugseng.