Ny Umbro-kolleksjon for Tertnesjentene – Tertnes

Ny Umbro-kolleksjon for Tertnesjentene

Tertnesjentene er som jenter flest – de er opptatt av hvordan de kler seg, både på og utenfor banen. Dog er det like viktig at tøyet som brukes til kamp og trening er funksjonelt og behagelig. Derfor er vi glade for at vår utstyrsleverandør Umbro, som har et veldig bredt sortiment, sørger for at Tertnesjentene kan velge blant trendy og funksjonelt tøy, både når det gjelder spilledrakter, treningstøy og fritidstøy.

Sist uke fikk vi komme på besøk til Umbros showroom i Fabrikkgaten der Harald Lundekvam viste oss neste sesongs kolleksjon. Utvalget er stort, og spesielt synes vi det er spennende med nye spilledrakter. Etter tre sesonger med samme draktmodell, skifter vi nemlig til Umbros nye klubbserie og toppmodell, UX-Elite, og denne vil Tertnesjentene være iført når de løper inn til sin aller første kamp i nye Arena Nord i september.

I anledning bytte av draktmodell, selger vi ut nåværende Tertnesdrakt til redusert pris (blå hjemmedrakt og hvit reservedrakt). Draktene får du kjøpt på Tertnes-kamp i Haukelandshallen, og ifm. med at Umbro er kampsponsor i kampen mot Oppsal 26. februar, har vi i tillegg ryddesalg på en rekke flotte Umbro-produkter.