Informasjon angående Tertnes-Sola onsdag – Tertnes

Informasjon angående Tertnes-Sola onsdag

Onsdag spiller Tertnesjentene mot Sola i REMA 1000-ligaens siste spillerunde og vi håper på støtte fra et entusiastisk hjemmepublikum.

Men i håp om å begrense spredningen av coronaviruset har Bergen kommunes beredskapsgruppe mandag hatt møte om avvikling av arrangementer i Bergen den kommende tiden, og som følge av retningslinjene som ble vedtatt må Tertnes Håndball Elite forholde seg til følgende:

Kommunen har gjort vedtak om å inntil videre stenge alle innendørsarrangementer med over 1000 deltakere.

På bakgrunn av vedtaket, samt dialog med Bergen kommune, er konklusjonen at vi gjennomfører kampen på vanlig måte, men at vi må stenge innslipp av publikum ved 1000 personer. Vi håper selvsagt at dette ikke skremmer noen fra å komme på kamp, men oppfordrer istedet om å komme tidlig.

Kampstart er kl. 19:15, og på grunn av den ekstraordinære situasjonen må vi be om at alle med ulike former for sesongkort og fribilletter (f. eks. utdelt ifm. vinterferieaktivitet på Åsane Storsenter), registreres inn i hallen innen kl. 19:05. Etter den tid kan vi ikke garantere plass blant de 1000 tilgjengelige tilskuerplassene. Forøvrig oppfordrer vi til forhåndskjøp av billett, da dette garanterer plass (så lenge forhåndssalget er åpent).

Vi har i tillegg følgende oppfordring til vårt publikum:

  • Personer som nyser, hoster, er kortpustet, har feber eller har andre symptomer på lufveisinfeksjon skal ikke komme på arrangementet. 

Forøvrig følger Tertnes Håndball Elite følger med på utviklingen og anbefalingene som gis i forhold til forebyggende tiltak mot smitte av coronavirus. Klubben følger retningslinjer gitt av Folkehelseinstituttet, kommuneoverlegen i Bergen, Norges håndballforbund og Norges idrettsforbund. Vi ber våre spillere, gjester og publikum om å gjøre det samme.

Hvordan forhåndskjøpe billett:

  • Last ned appen kalt Tertnes Håndball. Finnes både i:
  • For å kunne bruke appen, er det viktig at du registrerer deg ved å opprette din profil – gjør dette før du kommer i hallen. Det er altså ikke nok at appen lastes ned, du må også lage din profil.
  • Dine kjøpte billetter finner du i Tertnes Håndball-appen under «Mine kjøp». Dette gjelder for alle som ikke har skrevet ut billetten eller fått den som PDF.
  • Har du flere billetter som andre skal bruke? De kan sendes til dine venner enkelt via appen. Trykk på de tre prikkene til høyre for billettene og trykk «send billetter». Mottaker får da billetten(e) i sin Tertnes Håndball-app, under «Mine kjøp»
  • Du kan også kjøpe billetten på egen webside for billettkjøp: https://tertnes.woow.no/#!/match/buy/309