Informasjon angående forhåndskjøpte billetter til kampen mot Sola – Tertnes
Bilde tatt etter siste seriekamp, 11. mars mot Sola

Informasjon angående forhåndskjøpte billetter til kampen mot Sola

Vi har fått noen spørsmål angående refusjon av forhåndskjøpte billetter til kampen mot Sola, en kamp som måtte spilles for tomme tribuner.

Vi synes det er veldig synd at vi måtte spille kampen uten tilskuere, men for oss var det en selvfølge å rette oss etter råd og anbefalinger gitt av FHI og Bergen kommune.

For de som hadde kjøpt billett til kampen tilbyr vi nå ny billett uten kostnad til en senere kamp, dvs. når sesongen 2020/21 har startet i nye Arena Nord.

  • Billetter kjøpt i appen: Kontakt kontor@tertnes.no i forkant av kampen du ønsker som erstatning, og vi vil sende deg ny billett i appen.
  • Pizza+kamp billetter: Vi vil velge en kamp i høstsesongen hvor vi inviterer alle lagene som kjøpte billetter til Sola-kampen til pizza før kamp, uten kostnad. Mail med informasjon blir sendt til kontaktpersonen som bestilte billettene til Sola-kampen.

Vi håper at dette er en løsning som er akseptabel. Som for mange andre, er det tøffe tider om dagen, og ved avlysning av sluttspill og annen aktivitet de kommende ukene (og kanskje månedene), forventer vi et betydelig inntektstap for klubben. Vi setter derfor stor pris på vilje til å hjelpe oss i denne situasjonen ved å avstå fra å be om refusjon.