Rikke med videre! – Tertnes

Rikke med videre!

Vi trenger gode nyheter i en utfordrende tid, og det at Rikke nå har skrevet ny avtale med Tertnes, er en sånn god nyhet!

Rikke Larsen Øyerhamn kom fra 2. divisjonsklubben Åsane sommeren 2018, og har etter overgangen til Tertnes stadig tatt nye steg. Det er derfor en fornøyd Tore Johannessen som sier følgende om at venstrekanten er klar for to nye år i Tertnes:

-Rikke har fortsatt sin fine utvikling gjennom sin andre sesong på elitenivå. Hun har forbedret seg mye i forsvarsspillet, og dessuten blitt mye tryggere i avslutningsteknikken.

Som kommentar til den nye 2-årsavtalen sier Rikke:

– Jeg trives veldig godt i spillergruppen og jeg føler jeg utvikler meg hele tiden under Tore og Tertnes.  Nå gleder jeg meg til to nye år i klubben!

Rikke er en av de faste spillerne på juniorlandslaget, og skal under normale omstendigheter spille junior-VM i Romania til sommeren. Men om mesterskapet blir gjennomført som planlagt, er for tidlig å si noe om ennå.

Vi er veldig glade for at Rikke blir med oss videre, og ser med stor forventning frem mot to nye sesonger sammen med henne på laget.