Jentene tar ansvar – Tertnes

Jentene tar ansvar

Dugnadsånden lever blant Tertnesjentene og 50% permittering endrer ikke på det. Initiativet om å ha panteinnsamling for å få ekstra inntekter, kom fra Hermine og Katarina. I håp om ekstra kroner til klubbkassen, ønsket jentene å gjennomføre dette før påske, og heller ikke skikkelig bergensvær med nonstop regn stoppet de to, som var på farten i 9 timer sist onsdag!

Konseptet i panteinnsamlingen var å be om panteflasker og -bokser mot at panten ble hentet utenfor hus og leiligheter, og selv med kort varsel, var responsen såpass god at dette er en aktivitet vi planlegger å gjenta, og gjøre med jevne mellomrom.

Hjertelig takk til alle dere som valgte å gi oss panten deres, – vi håper dere vil ta i mot oss også neste gang vi samler inn. Takk også til Herjedalskjøkken for lån av bil!

For klubben er det inspirerende å se hvordan spillerne ønsker å bidra til økte inntekter i en utfordrende tid, og gode inititativ som dette applauderes. Vi har all grunn til å være stolte av spillerne våre!

Les omtale av panteinnsamlingen her: