Benedicte på flyttefot – Tertnes

Benedicte på flyttefot

Etter to sesonger i Tertnes forlater Benedicte Frøland Nesdal nå klubben.

Benedicte er opprinnelig fra Stryn, men kom til Bergen som barn. Hun startet håndballkarrieren i Bjørnar, og spilte siden i Åsane, Fana og så TIF Viking (den gang i 1. divisjon), før hun kom til Tertnes foran sesongen 2018/19.

Selv om Benedicte ikke har vært blant spillerne med mest spilletid, kjennetegnes hun av stor pågangsvilje og full innsats i alt hun gjør, både på kamp og i trening. Nå drar hun videre, nærmere bestemt til Fredrikstad der kjæresten hennes bor, og vi har fått følgende hilsen fra Benedicte:

Etter noen fantastiske år i Tertnes, fortsetter ferden min videre til Fredrikstad. Det har vært en barndomsdrøm å få spille for Tertnes og det er derfor vemodig å forlate gjengen som jeg har blitt så glad i. Ved hjelp av trenere og medspillere har jeg utviklet meg som håndballspiller, både når det gjelder spilleforståelse, forsvarsspill og mentalitet. Jeg sitter igjen med fantastiske minner fra håndballbanen, men også utenfor.

Det er selvsagt dumt at vi ikke fikk avsluttet sesongen med sluttspill, men det er viktig å huske på at håndballen bare er det viktigste av de uviktige tingene. Helse og liv kommer først!

Når det er sagt har jeg troen på at Eirik Haugdal og Fredrikstad er et riktig valg for meg videre, og jeg ser frem til å bidra og ta mer ansvar i et spennende prosjekt. Utover dette er det også hyggelig å bli samboer med kjæresten min igjen.

Jeg gleder meg allerede til bortekampen mot Tertnes i flunkende nye Åsane Arena. Ny hjemmebane blir en milepæl for Tertnes som klubb og jeg håper at alle i Bergen kjenner sin besøkelsestid og støtter jentene ved å komme på kamp når den tid kommer!

Vi takker Benedicte for innsatsen i Tertnes, og ønsker henne lykke til med sin nye tilværelse i Fredrikstad. Velkommen tilbake til Bergen på motsatt banehalvdel! 🙂