Kristin legger opp – Tertnes

Kristin legger opp

Så er det tid for å takke Kristin Nørstebø for tiden i Tertnes. Vi skulle så veldig gjerne hatt Kristin med lengre, men helt uventet var det ikke da hun annonserte at hun har spilt sin siste kamp for Tertnes og med det også sin siste håndballkamp (i hvert fall på toppnivå).

Bærumsjenten Kristin, som i år fyller 30 år, spilte sine første håndballkamper for Helset, men det var i Stabæk hun fikk sin eliteseriedebut. Til Tertnes kom hun sommeren 2018, og hun hadde da fått være med på oppturen til Vipers, og i tillegg fått oppleve et par «gullår» med Glassverket. Det var med andre ord en erfaren spiller med mange år bak seg på toppnivå, som kom inn på det unge Tertnes-laget.

Som nyutdannet sivilingeniør i 2018 fikk hun i Bergen sin første «sivile» jobb etter utdanning da hun startet som rådgiver for Norsk Energi. Og nettopp å ha muligheten til å kombinere jobb og toppidrettslivet, forteller Kristin at hun har satt stor pris på:

– Etter 12 år i eliteserien med mange store opplevelser, frister det nå mer å få en «vanlig» hverdag. Likevel er jeg glad for at jeg i Tertnes har fått muligheten til å gjøre begge deler, både å være i jobb og spille håndball i et miljø som er utviklingsorientert og morsomt! Spesielt siden jeg i løpet av de to årene i Bergen har hatt noen lengre skadeopphold, har det vært godt å ha jobben å konsentrere seg om, selv om fokus hele tiden har vært å trene seg tilbake til å kunne bidra på banen. I den forbindelse fortjener klubbens fysiske trener, Fredrik Larsen, en stor takk – han har hjulpet meg masse! Jeg synes det er vemodig å gi meg med håndball, men er glad for at jeg gir meg mens leken er god. Jeg elsker fremdeles å spille håndball og jeg gir meg fordi jeg vil, og ikke fordi jeg må. Jeg er blitt veldig glad i både Tertnes og Bergen, og er takknemlig for muligheten jeg fikk her!

I Kristin har Tertnes hatt en seriøs og hardtarbeidende spiller som hele tiden har hatt mål om å utvikle seg. Hun er lagspiller med stor L, og med sin erfaring har hun kunnet bidra med viktig kompetanseoverføring til de yngre spillerne. Også i perioder med skade, har Kristin vært synlig i gruppen og bidratt på andre områder.

Vi i Tertnes skulle veldig gjerne hatt Kristin med videre, samtidig har vi forståelse for at hun nå ønsker å konsentrere seg om videre jobbkarriere, samt å kunne ha mulighet til å drive med andre aktiviteter. Kristin er en jente med mange ulike interesser, og friluftsliv og skikjøring er noe av det hun gleder seg til å bruke mer tid på fremover.

Vi takker Kristin for hennes bidrag til Tertnes, og ønsker henne LYKKE TIL VIDERE i et nytt kapittel, uten topphåndball!