Støtt Tertnesjentene – kjøp lodd! – Tertnes

Støtt Tertnesjentene – kjøp lodd!

Vi er på vei tilbake til håndballaktivitet igjen, men fortsatt er det mange usikkerhetsmomenter med tanke på kommende sesong. Dog har vi tro på å komme styrket ut av krisen, og vi holder frem med arbeidet og jobber mot en ny start for å sikre en best mulig økonomisk plattform for virksomheten vår.

I rekken av inntektsbringende tiltak i en vanskelig tid, lanserer vi derfor lotteri. Med flotte premier og loddpris kr 50, håper vi at mange vil være med å støtte oss på denne måten. Konseptet er enkelt: Du kjøper lodd ved å vippse antall*50 kr til VIPPS #131626 (merkes med navn og tlf. nr.). Vi registrerer dine lodd, og tirsdag 2. juni planlegger vi livesending på facebook med premietrekning. Jo flere lodd, jo større vinnersjanse! 🙂

Her er foreløpig premieliste; det vil bli lagt til flere flotte premier i løpet av salgsperioden (listen oppdatert 18. mai 2020):

Salgsperioden er 12. mai-1. juni, og vi er glade for om dere bidrar til å spre informasjon om lotteriet.