Klar for Tertnesjentene – Tertnes

Klar for Tertnesjentene

Vi er glade for å kunne presentere vår nye Tertnes-spiller, Josefine Intelhus.

Josefine er 22 år og kommer fra Bærum. Hun har bakgrunn fra Haslum HK og Stabæk, og i begge disse klubbene spilte hun sammen med Katarina Berens. Josefine har også kamper for ungdomslandslaget og juniorlandslaget. De to siste sesongene har Josefine vært i Vipers, men skader førte dessverre til at det ble begrenset med spilletid for Kristiansandsklubben.

Nå er hun fullt restituert fra skadene, og er veldig motivert for å vise hva hun kan. Josefine er høyre bakspiller og for Tertnes vil hun sammen med Hermine Auberg og Henrikke Kjølholdt utgjøre en sterk trio med ulike spilletyper på vår høyreside.

Tore sier om Josefine:

– Josefine er en lovende spiller som pga. skader ikke har fått vist sitt fulle potensiale de siste årene. Nå er hun fullt restituert, og det blir derfor spennende å se hvordan hun utvikler seg videre. Josefine er en god skytter, og vil tilføre spillet vårt noe nytt på høyresiden.

Selv gleder Josefine seg veldig til å flytte til Bergen:

– Etter å ha vært ute i så og si to år på grunn av skade, følte jeg at det var lurt med en miljøforandring. I tillegg kjenner jeg flere av jentene på laget gjennom både yngre landslag og tidligere klubb. Dessuten har jeg flere venner som studerer i byen, noe som også bidro til at dette føltes som et naturlig valg for meg.

Jeg har siden jeg ble seniorspiller, vært veldig imponert over den jobben Tore gjør og hva han får til med det laget han har tilgjengelig fra sesong til sesong. Jeg gleder meg veldig til å bli trent av Tore, og har stor tro på at han kan bidra til å gjøre meg til en bedre håndballspiller. Dessuten har jeg stor tro på at laget kan hevde seg i toppen kommende sesong.

Bergen er en utrolig fin by som jeg gleder meg til å bo, spille håndball i og bli bedre kjent med!

Vi i Tertnes er glade for å ha sikret oss Josefines signatur for de kommende to årene, og gleder oss til hun er på plass i Bergen fra juni!

Les mer om saken på BA (abonnementssak).