Ny samling for juniorjentene – Tertnes

Ny samling for juniorjentene

Etter en lang pause fra landslagsaktivitet, og flere turneringer og mesterskap avlyst eller utsatt, kaller Norges Håndballforbund nå inn til samling for A-landslaget, rekruttjentene og juniorlandslaget.

Mens A-landslag og rekruttlandslag samles i hhv. Kristiansand og Oslo i neste uke, skal juniorjentene, fordelt på to puljer, være sammen i Kristiansand i perioden 15.-19. juni. I første pulje er hele 5 Tertnesjenter med, og bare Aker kan skilte med like mange spillere uttatt til denne samlingen.

De fem Tertnesjentene er (antall juniorlandslagskamper/-mål i parentes):

  • Eli Smørgrav Skogstrand (48/4)
  • Rikke Larsen Øyerhamn (39/76)
  • Henrikke Hauge Kjølholdt (46/133)
  • Kaja Horst Haugseng (18/17)
  • Eva Erdal Moen (37/68)

Sesongens store mål for juniorlandslaget var VM i Romania som var planlagt spilt i juli. Pga. covid-19 er dette mesterskapet utsatt til desember. Så får tiden vise om mesterskapet lar seg gjennomføre på dette tidspunktet, eller om det blir avlyst.

Vi ønsker Eli, Rikke, Henrikke, Kaja og Eli lykke til på samlingen!