Klare for sommerferie – Tertnes

Klare for sommerferie

Etter å ha fått trent sammen (med avstand) i noen uker, er det nå tid for noen uker sommerferie for Tertnesjentene.

Pausen i klubbhåndballen i juni/juli benyttes normalt til å avvikle mesterskap og internasjonale turneringer for aldersbestemte landslag. I tillegg er det mange klubber som samles til treningsleir utenlands i månedsskiftet juli/august. Men i 2020 er ingenting som normalt. VM for både juniorjentene (med forventning om fem Tertnes-spillere på laget) og u-jentene (med Tore Johannessen i trenerteamet), er avlyst, og selv OL i Tokyo, der våre A-landslag ville vært blant favoritter til medaljer for både kvinner og menn, er utsatt til sommeren 2021.

Det blir heller ingen utenlandsreiser på Tertnesjentene i ferien. Likevel vil jentene sende oss hilsener fra der de er, om det er hjemme i Bergen eller andre steder de ferierer. Gjennom de neste ukene kan dere følge spillerne på instastory og instagram, der hver og en har et par dagers takeover.

Om det er sommerferie, er det likevel ikke fri fra trening, og spillerne har treningsprogram de skal følge de kommende ukene. Så ferieukene blir kanskje ikke så forskjellig fra ukene de måtte trene alternativt hver for seg tidligere i vår.

Siste trening før sommerpausen ble gjennomført med tur til Rundemanen via Tarlebøveien. Vi ønsker dere alle en riktig god (Norges-)sommer, og håper dere vil følge oss på instagram!