Sirkusdirektør søkes – Tertnes

Sirkusdirektør søkes

Med snarlig åpning av det råeste flerbruksanlegget sett i Norge til nå, er vi klare for å lage fest og sirkus!

Siden 1992 har Tertnes vært i eliteserien, og like lenge har vi spilt hjemmekampene i Haukelandshallen. Vi har blitt veldig glade i Haukisen, men da muligheten til å flytte inn i det flotte anlegget i Åsane kom, var dette et tilbud vi ikke kunne si nei til. I Arena Nord kan vi gjøre hvert hjemmekamparrangement til en fest, og som festplanlegger og sirkusdirektør søker vi en kreativ sjel som har lyst til å være med og skape rammer rundt kampene som hele familien kan ha glede av, mens Tertnesjentene sørger for spenningen på banen.

«Stillingen» er ikke lønnet, og den inngår i dugnadsgjengen vår som arrangementsansvarlig. Men vi håper at du som trigges av dette, har glede av å bidra til et sosialt fellesskap, og av å få være med å utvikle arrangementene til en morsom happening for publikum.

Forøvrig tilbyr vi
– Sesongkort
– Funksjonærantrekk
– Invitasjoner til arrangementer knyttet til klubben
– Mat og drikke når du er på jobb
– Sommeravslutning
– Et hyggelig og spennende miljø

Synes du at dette høres interessant eller spennende ut, ta kontakt med daglig leder Marit Brox (tlf. 414 490 34 – marit@tertnes.no)