Nr1 Fitness tilbake i drift – Tertnes

Nr1 Fitness tilbake i drift

Det har vært en spesiell og tøff vår for mange bransjer. En av bransjene som har vært hardt rammet er treningssenterbransjen, og nesten 20 000 arbeidstakere er blitt berørt gjennom permitteringer.

Også for vår gode samarbeidspartner Nr1 Fitness har det vært tøft. I mars måtte alle sentrene stenge, og over natten gikk det fra stor aktivitet og fulle sentre, til tomme og stille lokaler.

Etter kort tid ble det klart at dette kunne vare en stund, og Nr1 Fitness var raskt ute med gode forslag til trening gjennom deres egen app, som er tilgjengelig for medlemmene. Her var det daglige oppdateringer med gode øktforslag, samt komplette «timer», som en normalt ville gjennomført som gruppetimer på senteret. Fra mai ble det også tilbudt utetreninger, først for kun 4 personer pr. time, og deretter litt større grupper etter hvert som Regjeringen kom med nye smittevernstilpasninger som tillot dette. Utetimene var et populært tiltak, og det var rift om plassene for å komme med.

Utetrening ved Nr1 Fitness Åsane

Daglig leder ved Nr1 Fitness Åsane forteller litt om hvordan denne tiden har vært:

Denne perioden har vært uvirkelig og tøff. Hos oss var det kun jeg som var i 50% jobb, og savnet etter de ansatte og medlemmene våre var stort. Tankene svirret omkring fremtiden og om hvor lenge dette ville vare.

Nr1 Fitness i Åsane tilbyr de populære livsstilsendringskursene Livea, der Eli er en av kursholderne.

Vi fikk ikke være inne på senteret i denne perioden, så jeg var kun inne en kveld i uken for å følge opp Livea-deltakerne. Veiing måtte foregå ute, og ellers hadde jeg hjemmekontor.

Hvordan var det så å endelig få åpne igjen 15. juni?

Det å kunne få åpne dørene igjen var helt fantastisk. Både medlemmene og vi som jobber her, hadde virkelig savnet senteret. Mange snakket om det sosiale som forsvant, og «ondter» og plager som kom tilbake da de ikke fikk trent so normalt. Samtidig var vi veldig spente på smitteverntiltakene og hvordan det ville fungere. Ville medlemmene være flinke nok til å holde avstand og vaske etter seg ?

Men det viser seg at dette har gått over all forventning, og vi håper at vi aldri skal komme i denne situasjonen igjen!

Grunnet smittevernsreglene er det fortsatt noe redusert åpningstid på sentrene, og blant annet er det ikke mulig å trene etter kl. 24:00. Folkehelseinstituttets bransjestandard for smittevern og renhold blir fulgt til punkt og prikke, og alle skal føle seg trygge når en kommer og trener. Det er også gjort tilpasninger som sikrer at man holder avstand, men det er viktig at medlemmene fortsatt tar hovedansvaret for at avstandsreglene overholdes.

Treningstilbudet hos Nr1 Fitness betyr mye for Tertnesjentene, og selv om hjemmekarantene og stengte treningssentre utfordret spillerne til å finne nye og kreative treningsmetoder, er det ingen tvil om at de er veldig glade for igjen å kunne få trene i Nr1 Fitness’ flotte og velutrustede treningssentre. Like viktig er Nr1 Fitness’ rolle som helsefremmende aktør. Ikke alle er like selvhjulpne når det gjelder egentrening, og treningssentrene har nok vært savnet av mange under nedstengingen.

Men nå er det full fart igjen hos Nr1 Fitness Åsane og alle de andre Nr1-sentrene, og har du ikke allerede kommet i gang med treningen igjen, står Nr1s instruktører og personlige trenere mer enn klare for å ta i mot deg og gi deg hjelp til å få tilbake gode treningsrutiner. Det tilbys nå gode tilbud, og blant annet kan nye medlemmer trene gratis frem til 1. september.

Velkommen (tilbake) til Norges triveligste treningssentre!