Ingenting har vært som det pleier denne våren, og den kollektive unntaktstilstanden har fått konsekvenser for mye av den vanlige aktiviteten.

Normalt skulle vi ha avviklet Lerøy Sommerhåndballskole i skoleferiens tre første dager i juni. Men da beslutningen måtte tas om å avvikle eller ikke, var vi fortsatt usikre på om det var forsvarlig å samle barna på denne måten. Dermed bestemte vi å utsette det hele til august, med håp om at situasjonen er mer oversiktlig da.

Derfor er det ekstra kjekt at vi nå kan invitere til Lerøy Håndballskole («Augustskolen»), i Haukelandshallen onsdag 12. – fredag 14. august, dvs. de tre aller siste dagene av skolens sommerferie.

Det blir gode håndballopplevelser, konkurranser og mye moro sammen med Tertnesjentene, og alle håndballinteresserte jenter og gutter født i 2007-2011 inviteres til tre dager tettpakket med aktivitet. I tillegg til Tertnes-spillerne som instruktører, håper vi at Tertnes-trener Tore Johannessen også stikker innom.

Prisen pr. deltaker er kr 900. Dette inkluderer Umbro t-skjorte og ball, dessuten serverer vi gode fiskeprodukter, deriblant glutenfrie steinbitkarbonader, fra Lerøy til lunsj.

Påmelding skjer via appen vår, Tertnes Håndball, som kan lastes ned fra App Store og Google Play (se Butikk). I tillegg kan påmelding gjøres her (bla ned til Butikk). Skulle det skje noe i covid-19 situasjonen som tilsier at vi må avlyse, tilbakebetaler vi deltakeravgiften (minus betalingsgebyret).

Vi gleder oss til å se barna på Augustskolen i Haukelandshallen!

Påmelding nett: https://tertnes.woow.no/#!/shop/product/1/114

Påmelding app: https://tertnes.woow.no/goToAPP?sp=1&bp=114