Første trening unnagjort – Tertnes

Første trening unnagjort

Første trening med de nye retningslinjene er unnagjort, retningslinjene som gjør at Tertnesjentene og alle de andre REMA 1000-ligaen (og 1. divisjons-) klubbene igjen får trene håndball med fullkontakt.

Retningslinjene, også kalt protokollen, baserer seg på avtalen som ble fremforhandlet av Norges Fotballforbund og toppklubbene i fotball for å kunne gå i gang med fullkontakttrening, og etterhvert starte seriespillet.

Tertnes har derfor gjort de nødvendige forberedelsene for å kunne følge retningslinjene, og et av tiltakene var at alle gjennomførte screening av helsetilstand hos Idrettsmedisinsk Avdeling. Deretter kunne spillere og trenere mandag samles for første gang etter ferien.

Det ble en lett førsteøkt, men det viktigste er at vi endelig kan trene for fullt, som også innebærer duellspill. Fullkontakttrening betyr også at fotball som oppvarming er tilbake, og som vanlig ble det kamp mellom de gamle og de unge. Den første seieren denne sesongen gikk til de yngste, noe Eva og Hermine benyttet anledningen til å feire med tacomandag! 🙂