Fornyer avtalen med Lerøy – Tertnes

Fornyer avtalen med Lerøy

Vi er veldig glade for at vår mangeårige samarbeidspartner, Lerøy Seafood, nå har fornyet avtalen med Tertnes.

Samarbeidet startet allerede i 2013, og siden den gang har Tertnesjentene besøkt mange klubber og lag gjennom Lerøy Tematrening. Tematreningene består av halvannen times håndballøkt for aldersbestemte spillere, og deretter koser en seg med mat&prat, der Lerøys fiskeprodukter står på menyen. Deltakerne på treningen får også hver sin t-skjorte. (Send mail til kontor@tertnes.no for mer informasjon om tematrening.)

I tillegg gjennomfører Tertnes hvert år tre Lerøy håndballskoler: I vinter-, sommer- og høstferiene. Tilsammen har ca. 1500 jenter og gutter deltatt på disse arrangementene siden 2013, og neste håndballskole er allerede 11.-14. august i Haukelandshallen (påmelding i appen vår eller her: https://tertnes.woow.no/#!/shop/product/1/114).

Hold Norge Rent

Som sjømatleverandør med aktivitet ulike steder langs kysten, deltar Lerøy hvert år i den store strandryddeaksjonen til Hold Norge Rent. Det er et stort fokus på plast i havet og et økt behov for et renere hav for å ta vare på de ulike artene som lever der. Les mer om Strandryddedagen, #JegVilRydde, og Hold Norge Rent.