Tilbake til Romania i e-cup – Tertnes

Tilbake til Romania i e-cup

Etter trekning av 2. kvalifiseringsrunde i EHF European League er det klart at vi for andre år på rad møter et rumensk lag.

H.C. Dunarea Braila kom på 5. plass i den rumenske toppdivisjonen. Runden spilles som dobbeltoppgjør, og siden rumenerne ble trukket først, starter de med hjemmekamp helgen 10.-11. oktober. Returoppgjøret spilles i Arena Nord 17.-18. oktober.

Også i fjor var Tertnesjentene på europacup-tur til Romania i 2. runde. Da spilte vi mot SCM Craiova, og avanserte til 3. runde med sammenlagtseier etter to kamper mot rumenerne.

Når det gjelder gjeldende reiseråd er det pr. i dag ikke mulig for nordmenn å reise til Romania uten karantene, og det samme problemet vil flere av de andre klubbene i turneringen oppleve. Det er derfor forventet at EHF vil avvente situasjonen innen det tas en avgjørelse om det er mulig å gjennomføre de ulike e-cup aktivitetene i kommende sesong.