Endelig første treningskamp – Tertnes

Endelig første treningskamp

Søndag får vi den første testen på hvordan vi ligger an når vi møter Sola i treningskamp i Fana Arena.

Siden 20. juli har REMA 1000-ligaklubbene (og lagene i 1. divisjon) kunnet trene med fullkontakt, noe som betyr at tette fighter, duellspill og ikke minst det å kunne gi (og ta i mot) litt «juling», igjen er en viktig del av treningen. Og med mindre enn en måned til seriestart, er det godt å få bryne seg mot noen av de andre eliteserieklubbene.

Sola har treningsopphold i Bergen denne helgen, med innlagte treningskamper mot Fana og Tertnes. Fana var motstander fredag kveld, og etter en jevnspilt 1. omgang, dro rogalandsjentene fra midtveis i 2. omgang og vant til slutt med 5 mål over Fana.

Nettopp Sola var den siste motstanderen Tertnejentene møtte i kamp før Norge stengte ned 12. mars. Søndag kl. 12:00 er det igjen klart for Tertnes-Sola, og det blir spennende å se lagene i aksjon igjen. Selv om det å få teste ut ulike kombinasjoner og spill er det viktigste i sånne oppgjør, vil det for spillerne likevel alltid være litt prestisje og et ønske om å vinne. Så da får vi se hvordan denne første kampen i oppkjøringen går!

Husk at regelen om max. 200 tilskuere gjelder også for treningskamper som dette, og at billett må være forhåndskjøpt via Fanas billettsystem for å kunne se kampen (ikke billettsalg i døren).